Menu

Beauty, health en fitnessblog


Chiropractie bezoeken voor migraine behandeling

Migraine behandeling

Heb jij last van migraine en heb je alle mogelijke remedies al zonder succes geprobeerd? Dan is het aan te raden om een chiropractor te bezoeken. Een chiropractor heeft een andere unieke werkwijze voor de behandeling van migraine. Veel soorten van migraine kunnen stressgerelateerd of vanuit zenuwen die klem zitten komen. Door de unieke migraine behandeling van een chiropractor kan in veel gevallen de migraine verholpen worden. In dit artikel geef ik meer informatie over de voordelen van een migraine behandeling door een chiropractor.

Doorverwijzen of zelf contact opzoeken

Je kunt aan de huisarts vragen of een bezoek aan de chiropractor bij jouw vorm van migraine kan helpen. Je kunt dan door de huisarts worden doorverwezen. Ook kun je altijd zelf contact opnemen met een chiropractor en vragen naar de mogelijkheden. Tijdens een eerste sessie zal er dan gevraagd worden naar jouw specifieke symptomen en een fysieke controle plaatsvinden. De chiropractor kan dan het advies geven of zijn migraine behandeling kan helpen. Zo'n sessie is altijd vrijblijvend en je kunt zelf bepalen of je ermee verder wilt.

Migraine met een diepere aard

Door zenuwen die vastzitten kunnen veel fysieke klachten optreden, zo ook migraine. Veel gevallen van migraine is ook stressgerelateerd en kan een diepere aard hebben. Een chiropractor kan de zogenaamde 'haard' van het probleem vinden en door middel van technieken en oefeningen de zenuwen meer doen ontspannen waardoor de kans op een migraine aanval vermindert. Of de haard nu vanuit een klemzittende zenuw in je rug komt, of vanuit je nek, een chiropractor kan dit goed opsporen en verhelpen.

Vergoeding

De kosten voor een chiropractor worden meestal niet standaard opgenomen in een basis zorgverzekering. Het is daarom sterk aan te raden om goed te kijken naar een aanvullende verzekering. Dit kan je een hoop geld schelen. Sommige verzekeringen vergoeden een x aantal sessies en andere hebben een volledige vergoeding. Zorg dat je goed bent verzekerd zodat je de hulp kan krijgen die je nodig hebt bij jouw migraine klachten. Migraine is een afschuwelijke ziekte. Je probeert alles om het te verhelpen en een migraine aanval te voorkomen. Het is daarom in veel gevallen ook sterk aan te raden om in contact te komen met een chiropractor en te zien hoe hij/zij kan helpen bij jouw klachten. Wie weet komen jouw migraine aanvallen wel door fysieke klachten door stress en kan dit dankzij chiropraxie verholpen worden. Je kunt altijd een proefsessie aanvragen en zien of dit enig effect heeft.

Voor meer informatie spreek met Chiropractie de Eem.

Over ons

[QAD] Beauty, health en fitnessblog

Hoi, ik ben Sarah en kan mijzelf met trots een fitgirl noemen. Op mijn blog vindt je alles over beauty health en fitness. Ik inspireer iedereen om de beste versie van zichzelf te worden en deel mijn ervaringen. Ik schrijf zowel mijn ervaringen over beautyproducten, als work-outs en recepten. Ik vind het belangrijk om alle facetten van schoonheid te benadrukken, dus stimuleer ik zowel fitness, als inspireer ik op het gebied van gezonde voeding en schrijf ik met passie over beauty. Ik hoop dat jij geïnspireerd raakt op mijn blog en de beste van jezelf wilt worden. Ik wens je veel leesplezier en bedank je voor jouw bezoek aan mijn blog.

Categorieën

Archief

Tags